SHALOM HEERENVEEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1831 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shalom Heerenveen. Meer weten? Ontdek meer

11 apr 2024 om 20:44 Kwaliteit was prima bezorging niet stond om 18.30 maar werd 17.30 bezorgt
9 apr 2024 om 20:13 Lekker gegeten
30 mrt 2024 om 3:01 Wat een hondenhok is dit. Simpele pizza veerkracht met 5mm egale kaas laag, kipshoarma van €8.50 is precies 4 HAPPEN! Belachelijk. Nooit weer!
29 mrt 2024 om 21:43 Bestelling was niet compleet. Shoarma was droog en veel te hard. En notities bij de bestelling waren ook niet gelezen. Was altijd beste van Heerenveen, maar deze keer was echt erg slecht
23 mrt 2024 om 19:09 LACHWEKKENDE hoeveelheid in een bakje kipshoarma. Dat je zo je geld moet verdienen... schaam je Shalom! Ik heb nog gebeld en kreeg te horen dat het jullie kleine portie was... mss handig om dat dan ook in de omschrijving te zetten. NOOIT WEER HIER!
22 mrt 2024 om 19:41 Zojuist hebben we een bestelling geplaatst. De levering was prima en vriendelijk bezorgt Helaas was de levering wat minder en hebben wij het verkeerde gekregen. Het eten was Lauw tot koud. Het eten was erg taai en zouterig.
22 mrt 2024 om 19:24 Eten was goed maar helaas niet meer heel warm
19 mrt 2024 om 20:21 Was heerlijk, minder sla dan verwacht
18 mrt 2024 om 21:54 Viel echt tegen deze keer!!
16 mrt 2024 om 22:24 Turkse pizza leek verkeerd belegd... tomatensaus/gahakt zat vastgeplakt aan de folie erg jammer en lastig te eten, kosten waren ook heel erg hard.
12 mrt 2024 om 9:44 Lekker eten en super snelle bezorging, super klantvriendelijk!
9 mrt 2024 om 9:04 Prima